Badkamers

Een nieuwe badkamer staat bij veel mensen nog altijd hoog op hun wensenlijst. Een mooie badkamer is ook een fijn bezit, u kunt er elke dag van genieten.

Een badkamer uitzoeken begint vaak op het internet. U bezoekt websites van diverse badkamer leveranciers, zoekt naar plaatjes van mooie badkamers en badkamervoorbeelden. Prijzen hebben natuurlijk ook uw interesse. U ziet allerlei webshops die scherpe prijzen aanbieden met maar één doel: koop bij ons! Maar daar houdt het wel mee op. Geen advies, geen hulp bij het ontwerpen en het maken van de juiste keuzes. En wat moet u als de aangekochte douchedrain niet past of als u aan het installeren bent en er ontbreekt een onderdeel?

Bezoek onze showroom en zie voor u zelf waarom Tegelhuis Badkamers en Tegels al meer dan 35 jaar toonaangevend is in badkamers en tegels. Aan tafel bij een van onze adviseurs zult u ervaren dat wij kennis van zaken hebben. Wij nemen de tijd voor u en maken een professioneel badkamerontwerp. En uiteindelijk zorgen wij er ook voor dat de prijs goed is. Daarna wordt alles keurig bij u thuis afgeleverd en als u dan nog vragen heeft over bijv. de installatie, dan kunt u ons altijd bellen.

Installatie

Indien u dit wenst kunnen wij onze ervaren badkamerinstallateurs inzetten om uw nieuwe badkamer en/of toilet te installeren.

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen