Baden Whirlpools

Vraag mensen wat ze belangrijk vinden in het leven en bijna iedereen zal antwoorden: gezondheid. U probeert zo gezond mogelijk te eten en wat meer te bewegen.Met het nemen van een bad werkt u ook aan uw gezondheid. Uw lichaam ontspant en de spierspanning wordt verlaagd.

Kijk niet alleen naar de lengte, maar ook naar de diepte van een bad. In een diep bad ligt u al snel geheel onder water en kunt u optimaal genieten.

Het bad was de afgelopen jaren het stiefkindje van de nieuwe badkamer, maar het bad is helemaal terug. Veel mensen vragen ons om toch maar te proberen het bad èn de douche in de badkamer te plaatsen. Wat is er namelijk lekkerder dan het nemen van een weldadig warm bad na een drukke dag. Even een moment voor jezelf.

Whirlpool

Met de revival van het bad is ook de whirlpool weer terug van weggeweest. Combineer een bad met een massagesysteem / whirlpool en u heeft uw eigen wellnesscentrum in huis. In een whirlpool worden uw spieren gemasseerd, worden de sensoren in uw huid geprikkeld en verbetert uw bloedsomloop.

Met onze speciale inbouwservice maken wij graag een whirlpool op maat. 4, 6 of 10 waterjets, rugjets, voetenjets, lichttherapie. U zegt het maar en wij maken het.

Enkele van onze merken:

Cleopatra, Jacuzzi, Villeroy & Boch, Duravit, XPools.

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen