Badkamermeubels

Een belangrijke plek in de badkamer is de wastafel. Onder meer voor het handen wassen, tandenpoetsen, scheren en het aanbrengen van make-up. Het is dan ook belangrijk dat de producten die u daarvoor nodig hebt makkelijk en snel beschikbaar zijn.

Een badmeubel biedt deze opbergruimte. Op een badmeubel met een maat van 100 cm kunt u al 2 wastafelkranen plaatsen en als u daarboven een mooie spiegelkast kiest, heeft u alle ruimte om uw spullen op te bergen.

Een badmeubel is een sierraad voor elke badkamer. Tegelhuis Badkamers en Tegels heeft een zeer grote collectie badkamermeubels met uitvoeringen in eenvoudig maar chique glanzend wit maar ook in speciale kleuren als Cocobolo of bamboe fineer.

Voor wie iets bijzonders wil, kunnen we een badmeubel op maat laten maken. Een badmeubel van 223 cm breed met hardstenen wastafelblad, zelfsluitende laden, een spiegelkast met schuifdeuren en een aantal stopcontacten is geen enkel probleem.

Kom langs en bekijk ook onze badmeubelcollectie.

Enkele van onze merken:

Assenti, Berloni, Alke, Arcom, INK.

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen