Badkamerontwerp

Onze ervaren adviseurs helpen u graag met het ontwerp van uw nieuwe badkamer. Aan de hand van de maten en uw wensen tonen wij u  hoe uw nieuwe badkamer er uit gaat zien.

Het ontwerp

Met behulp van ons speciale 3-D ontwerpprogramma krijgt u een uitstekend beeld van uw nieuwe badkamer. Vanuit diverse zichtpunten tonen wij u hoe uw nieuwe badkamer er uit kan komen te zien, compleet met de tegelkleuren van uw keuze.

Stijl en design

Badkamers zijn er in vele stijlen en uitvoeringen. In onze showroom laten we aan de hand van voorbeeldbadkamers graag zien wat het eindresultaat kan zijn.

Technische aspecten

Stijl en design zijn natuurlijk belangrijk bij een badkamerontwerp, maar het is natuurlijk ook belangrijk te kiezen voor de juiste materialen en een ontwerp dat past binnen de technische mogelijkheden.

Ik wil een afspraak maken.

Badkamerontwerp

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen