Douches

Inloopdouche

De inloopdouche is populairder dan ooit. Makkelijk in gebruik en onderhoud. De inloopdouche is er in vele uitvoeringen. Als gewone, rechte glasplaat of met een hoekstuk om spatwater te beperken. Let bij het bepalen van de maat goed op de doorloop en het spatwater.

De inloopdouche laat zich goed combineren met een speciale afvoergoot, de drain. Deze drain wordt geplaatst in een tegelvloer. Houd er bij de keuze en het ontwerp rekening mee, dat de drain een bepaalde inbouwdiepte heeft (vanaf zo'n 7 cm).

Denk bij de keuze voor de douchekranen eens aan inbouwkranen. Deze kunnen mooi in de wandtegels worden geplaatst. Kijk er ook naar of ze vlak bij de ingang van de douche kunnen worden geplaatst, zodat u niet onder het koude water komt te staan als u de kraan aan zet.

Als u een grote inloopdouche wilt, houd dan goed in de gaten of de glasplaat tot in de badkamer kan komen. Een glasplaat van 130 cm is nog wel eens moeilijk door een trapgat te verplaatsen. HÜPPE heeft hiervoor een oplossing door een grote inloopdouche te verdelen over 2 losse glasplaten die op ingenieuze wijze één geheel vormen na montage.

Douchecabine

De douchecabine met douchebak wordt nog toegepast als men de douchehoek geheel wil afsluiten

Douchedeur

De douchedeur is makkelijk toe te passen bij een douche met 3 betegelde wanden of een gemetselde vijfhoek-cabine. Deuren met 10 mm glas en met slechts 2 ophangpunten zijn een sierraad voor elke badkamer.

Antikalkbehandeling

Bij hard water kunt u beter kiezen voor een antikalkbehandeling van de douchewand zodat u jarenlang plezier heeft en houdt van uw nieuwe douchehoek.

Enkele van onze merken:

HÜPPE, Balance, Rowe, HSK.

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen