Kranen

Kranen zijn de meest gebruikte onderdelen van een badkamer en moeten dus niet alleen mooi maar zeker ook functioneel zijn. De bediening moet soepel en logisch zijn. Stem de diverse kranen (douche, bad, wastafel) op elkaar af qua design en kleur.

Het merendeel van de kranen wordt gekocht in chroom, maar kranen in geborsteld nikkel zijn in opkomst.

Wastafel

Voor de wastafel wordt vaak een eenhendelkraan gekozen. Bedieningsgemak staat hierbij voorop. Kijk en voel welke hendel goed in de hand ligt. Op een groot blad van bijv. een badmeubel komt een 3-gats wastafelkraan zeer goed tot z'n recht. Inbouwkranen vanuit de wand winnen aan terrein en zijn zeker niet duurder.

Bad

Voor het bad kunt u kiezen uit talloze uitvoeringen. Montage op de wand, ingebouwd in de wand of gemonteerd op de rand van het bad waarbij de doucheslang zo fraai in het bad is weggewerkt.

Douche

Douchekranen zijn veelal thermostaatkranen. De douchekraan met een glijstang is op z'n retour. Veelal wordt gekozen voor een thermostaatkraan voorzien van een stijgbuis met grote regendouche en een losse handdouche. De meeste douchekranen worden in de wand geplaatst compleet met regendouche aan een grote wandarm of uit het plafond.

Enkele van onze merken:

Dornbracht, Hansgrohe, Grohe, Ponsi, Bongio, Zuchetti.

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen