Sanitair

Als we het over keramisch sanitair in een badkamer hebben gaat het over de wastafel, het toilet en (als er plaats voor is) het bidet en urinoir.

De wastafel is een belangrijke plek in de badkamer. Hier worden handen gewassen, tanden gepoetst, de man scheert zich en de vrouw brengt hier haar make-up aan. Heeft u de behoefte aan opbergruimte bij en rond de wastafel kijk dan eens naar een badmeubel (zie tabblad badkamermeubels).

Een 2e toilet in de badkamer is voor veel mensen een must. Het eigen echte privétoilet, dat zeker in de nachtelijke uren zeer makkelijk is.

Het bidet is in opkomst. Mensen komen op hun reizen in contact met andere culturen en gewoonten. Het gebruik van een bidet wordt gezien als een toevoeging aan de persoonlijke hygiëne,

Het toilet met de ingebouwde douche en fohn is de combinatie van toilet en bidet. Na het toiletgebruik vindt middels een verwarmde waterstraal een intieme reiniging plaats en een warme luchtstroom zorgt voor een comfortabele droging.

Het urinoir kan geplaatst worden in een wat grotere toiletruimte.

Enkele van onze merken:

Duravit, Sphinx, Villeroy en Boch, Laufen, Simas, Hatria.

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen