Installatie

Wij kunnen voor onze klanten de bij ons gekochte materialen natuurlijk installeren. Waar andere bedrijven dit graag aan een derde partij overlaten, vinden wij juist dat wij deze mogelijkheid aan onze klanten moeten bieden. Klanten vinden het immers prettig dat één leverancier de verantwoording op zich neemt voor de levering èn installatie.

Badkamer

Eén van de vragen die wij u gaan stellen als u met ons in gesprek komt over uw nieuwe badkamer is:  wie gaat de badkamer installeren ?

Als u al een keuze heeft gemaakt voor een installateur is dat natuurlijk prima en zullen wij u adviseren over het ontwerp, het sanitair en de tegels.

Indien u ook op zoek bent naar een installateur, dan zijn wij wellicht de juiste partij voor u. Wij  verzorgen de complete installatie van de gekozen materialen. Van het sloopwerk tot het monteren van de accessoires. Een Tegelhuis badkamer betekent: topkwaliteit, oog voor detail, alle tegels in verstek gezaagd en natuurlijk alle leidingen weggewerkt.

Toch blijven douchen tijdens installatie

Als u de verbouwing van uw badkamer maar blijft uitstellen omdat u op ziet tegen het gegeven dat u dan 2 tot 3 weken niet kunt douchen, plaatsen wij gewoon een nooddouche. Tijdens de werkzaamheden kunt u dan gewoon blijven douchen.

Tegelvloer

Wij bieden onze klanten aan om de tegelvloer die bij ons is gekocht ook te leggen. Tegelzetters met jarenlange ervaring zorgen er voor dat de nieuwe tegelvloer met de juiste materialen worden gelegd.

Het leggen van vloertegels is een secuur werk waarbij met allerlei factoren rekening gehouden moet worden. Vloertegels worden eigenlijk alleen nog maar aangebracht met tegellijm. Flexibele poederlijm van goede kwaliteit is nodig om een goede hechting van de vloertegels op de ondergrond te garanderen.

De ondergrond kan onder meer bestaan uit:

  • dekvloer van zand/cement
  • dekvloer van anhydriet
  • bestaande vloerbekleding als tegels of grind
  • houten vloer

Elke ondergrond heeft z‘n eigen specifieke eigenschappen en lijmmethode nodig.

Zeker met de grote maten van de huidige collectie vloertegels is het noodzakelijk dat de ondergrond waarop de tegels worden verlijmd goed vlak is.

Onze adviseurs kunnen in een vrijblijvend gesprek alle voor u van belang zijnde zaken doorspreken en aan de hand van de door u uitgezochte tegels een prijsopgave voor u maken.

Maak vrijblijvend een afspraak. Bel 0180-646810 of vul een afspraakformulier in.

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen