Klantervaringen

  • “ Tegelvloer is mooi gelegd. Wij zijn er heel blij mee. Jammer dat er een doos tegels met breuk bij zat. ”

    Dhr Plaisier 1 februari 2017 Nieuw-Beijerland

  • “ Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe badkamer. Monique heeft ons goed geholpen en dacht steeds goed met ons mee. Ons net wat duurdere bad is de parel van onze badkamer. Ook de infrarood sunshower is helemaal top, heerlijk warm afdrogen. Bedankt voor de goede service. Wij raden het Tegelhuis van harte aan. (Ook leuk om gewoon eens de mooie showroom te bekijken.) ”

    mw Broeders 18 januari 2017 via Facebook

  • “ Bij het eerste bezoek aan het tegelhuis was ik verrast over de hoeveelheid tegels, badkameraccessoires, baden en douches en niet te vergeten de showroombadkamers. Wat een keuze en top designs. De meest luxe merken en designs zijn ruim vertegenwoordigd. Maar ook voor een kleinere portemonnee is er genoeg en volop keuze. Vakkundig en uiterst hoog gekwalificeerd personeel. Men weet waar men het over heeft, denken mee en zijn vooral niet opdringerig. Er staat echt een topteam. Na meerdere bezoeken aan het Tegelhuis te hebben afgelegd een geheel nieuwe badkamer gekocht en door het Tegelhuis laten installeren. Wat een vakwerk is er geleverd. Super strak alles afgewerkt en vooral is er heel schoon gewerkt en er werd voorzichtig met alles omgegaan. Ik kan echt iedereen het Tegelhuis aanbevelen. Ik wil ook iedereen bedanken en dan met name Monique voor de vakkundige begeleiding, advisering en haar Engelengeduld en Ramon voor de praktische uitvoering en advisering. Voor mij een dikke vette 10. Groeten Marcus uit Rotterdam ”

    Marcus Rotterdam via Facebook 4 januari 2017

  • “ Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Alles is qua kleur en maatvoering zeer naar wens. De grootte van het bad, de grijze kleuren van badkamermeubel en kast enz. Fijn dat er zo schoon werd gewerkt en voorzichtig met alles werd omgegaan. We willen Monique bedanken voor haar vakkundige begeleiding en adviezen. We wensen haar en Tegelhuis het beste voor de toekomst. ”

    Fam. Slager, Schiedam, 16 september 2016

  • “ Tegelvloer is klaar. Alles is vandaag perfect gegaan. De tegelzetter is reclame voor jullie bedrijf! Een zeer vriendelijke vakman! ”

    Fam. Broere, Ridderkerk 15 september 2016

  • “ Tegelvloer laten leggen (in juni al) . Keurig gedaan door tegelzetter, mooie kleine voegen. ”

    Voormolen, Schiedam 22 juli 2016

  • “ Prima bedrijf. Bij het ontwerp werden goede ideeën ingebracht. De uitvoering netjes binnen de tijd. Monteur Safet is een tovenaar, badkamer is prachtig geworden. Vakwerk en goede nazorg. Chapeau Tegelhuis Badkamers en Tegels. ”

    Streefkerk, Terheijden NB 22 juli 2016

  • “ De eerste kennismaking met Tegelhuis begint in een prachtige, zeer gesorteerde showroom. Nadat wij een grove keuze gemaakt hadden werden we zeer goed, uitgebreid en geheel vrijblijvend geinformeerd. Aan de hand van 3dimensionale tekeningen kregen wij een goed beeld hoe de badkamer eruit zou komen te zien. Het vakmanschap van de installateur vonden wij geweldig. Vooral het feit dat er niet met strippen gewerkt wordt maar dat op de hoeken van muurtjes de tegels verstek gezaagd zijn, geeft de badkamer een rustige, luxe uitstraling. We zijn blij met onze prachtige badkamer en dus zeer tevreden over het Tegelhuis. ”

    Ton en Anja Verhoef-Ottenhoff, Weesp 8 april 2016

  • “ We zijn zeer tevreden over de vakkundigheid van Tegelhuis. Ze hebben ons goed geholpen gedurende het gehele traject; van het maken van een ontwerp tot het tot uitvoer brengen. Onze ideeën zijn perfect vertaald tot een compleet badkamer ontwerp. Gedurende het ontwerp traject zijn we diverse keren teruggekomen bij Tegelhuis. Ondanks nieuwe ideeën en aanpassingen werden we elke keer weer professioneel geholpen. De werkzaamheden zijn op de afgesproken datum van start gegaan en de badkamer is op tijd opgeleverd. Het werk is uitgevoerd door een echte vakman die zeer professioneel en netjes te werk gaat. We zijn heel blij met de nieuwe badkamer en genieten hier nu iedere dag van. ”

    Vincent en Yuan, Barendrecht 14 maart 2016

  • “ Mooie showroom, goed geholpen. Alleen toen de levering werd gedaan bleek de radiator beschadigd en waren er tegels gebroken. Dat is wel opgelost maar onze man die de badkamer installeerde moest wel terugkomen voor de radiator. ”

    Fam. Kleinjan, Gouda 13 maart 2016

  • “ Na het eerste bezoek aan de showroom waren we onder de indruk van de vakkundigheid. We hebben een kleine badkamer waarvan we niet wisten hoe deze in te richten. Door het vakkundig advies werd het ontwerp bijzonder leuk en werd de ruimte optimaal benut. Alles is uitgevoerd door een zeer vakkundige vakman. Wat ook prettig is dat er maar één vakman komt die alle werkzaamheden verricht. Wij zijn heel tevreden over het hele traject van ontwerp tot aan de uitvoering. Hierdoor hebben we nu een hele mooie badkamer. ”

    Fam. Boven-Briggeman Hellevoetsluis 9 maart 2016

  • “ Beste Monique, Ik wil je nogmaals super bedanken voor je advies, deskundigheid en professionaliteit. Wij adviseren het Tegelhuis zeker aan voor nieuwe klanten, we zijn enorm blij met het resultaat. Je denkt heel goed mee en je bent ook nog eens een leuke spontane vrouw. Heel erg bedankt voor alles. Hartelijke groeten, familie van Graafeiland ”

    Fam. Van Graafeiland 4 december 2015

  • “ Het is alweer een hele tijd geleden, dat wij ons eerste bezoekje brachten aan het Tegelhuis in Barendrecht. Wij hadden toen nog geen idee van wat wij zouden nemen, dus wij gingen geregeld terug, ook zonder afspraak. Niemand had daar problemen mee, andere medewerkers stonden ons net zo goed te woord wanneer Monique, onze persoonlijk adviseuse, er die dag niet was. Vrijblijvend rondsnuffelen werd ook altijd als vanzelfsprekend beschouwd. Een verandering van idee, vragen, keuzes maken, voorstellen doen, het Tegelhuis denkt mee en komt met mooie oplossingen. En niet in de laatste plaats de man die het bij ons thuis allemaal kwam installeren ,in ons geval Edwin, die met al zijn ervaring echt onbetaalbaar is. Wij hebben nu dus een badkamer, waarvan we niet hadden durven dromen, helemaal prachtig! Iedereen van het Tegelhuis bedankt! ”

    Wim en Hilda de Waard, Hellevoetsluis, 30 oktober 2015

  • “ Wij zijn idolaat van de door jullie gelegde tegelvloer, wat een fijne tegel zeg ! Zijn er helemaal blij mee. je moet ‘t toch altijd maar afwachten of je de juiste keuze maakt! Ook heel blij en tevreden over de badkamer en de installateur Ramon ! ”

    Fam. Elzerman, Mijnsheerenland, 24 september 2015

  • “ De badkamer is klaar en helemaal geworden zoals wij en de adviseur bedacht hadden. We hebben geen ruime badkamer maar meer dan een meubel, douche en wc hebben we niet nodig. Lekkere regendouche en in het badmeubel met 2 kranen en spiegelkast kan alles opgeborgen worden. De speciale maatwerk douchedeur kon pas ingemeten worden na het tegelwerk maar deze is nu ook geplaatst. We kunnen nu dus echt gaan genieten. Tegelhuis bedankt. ”

    Grosmeijer, Capelle aan den IJssel, 6 september 2015

  • “ Wij zijn erg tevreden met het werk dat het Tegelhuis bij ons verricht heeft. Onze architect (Maximum Rotterdam) had voor onze beide badkamers een bijzonder ontwerp gemaakt dat als uitgangspunt heeft gediend om samen met het Tegelhuis twee bijzondere badkamers te realiseren. Wat wij met name op prijs hebben gesteld is het feit dat het Tegelhuis de forse verbouwing heeft aangenomen als totaalproject, kwam met verbetermogelijkheden en met groot oog voor detail heeft opgeleverd. ”

    Fam. Vennix 20 juli 2015

  • “ Op 26 mei j.l. is Tegelhuis gestart met de renovatie van de badkamer. De werkzaamheden hebben een kleine 3 weken geduurd en het resultaat is verbluffend, eigenlijk boven verwachting. Wij zijn super tevreden over de installateur Tim die een topprestatie heeft geleverd. Wij zullen het Tegelhuis aanbevelen bij onze vrienden en kennissen. Nogmaals bedankt. ”

    Jan van der Velden en Ron de Groot te Rotterdam 20 juli 2015

  • “ Tegels besteld voor badkamer. Kwamen tegels te kort en deze bijbesteld. Moesten we 2 weken op wachten omdat ze niet op voorraad waren in Nederland ! ”

    Rampersad Rotterdam 9 juni 2015

  • “ Al bij het eerste bezoek aan Tegelhuis waren we blij verrast. De mooiste showroom die we hebben bezocht. Geen agressieve verkopers, de adviseuse begreep precies wat wij voor ogen hadden en maakte een mooi 3D ontwerp waarin precies te zien was hoe het zou worden. Wij gaven aan dat wij absoluut niet over budget wilden gaan en door goede tips en alternatieven kwamen we zelfs iets lager uit. Ook de installatie verliep vlekkeloos. Al met al een hele prettige ervaring. ”

    Fam. Steenbakkers Ridderkerk 7 juni 2015

  • “ Badkamer en toilet zijn klaar. Alles prima in orde. Zijn zeer tevreden. Bedankt Tegelhuis voor alles. ”

    Fam. Koster Spijkenisse 5 juni 2015

  • “ De vloer is klaar en nog mooier dan we hebben verwacht. Tegelzetter heeft erg z'n best gedaan om er voor te zorgen dat het niet aan de tegelvloer te zien is dat de dekvloer niet goed vlak was. ”

    Van der Stelt Rotterdam 3 juni 2015

  • “ Vanaf het eerste moment van kennismaken in de winkel tot en met het opleveren van de badkamer en het toilet is er een zeer goede sfeer geweest, geen drang maar wel adviezen waar je wat mee kunt. Tijdens het ontwerp wat via 3D zichtbaar werd krijg je een goede indruk van hetgeen je wilt bereiken, met nog voldoende ruimte om e.e.a. tijdens de bouw hier en daar verder te ontwikkelen. De sloop van de oude ruimten liep gesmeerd, zonder dat het sloopmateriaal overlast bezorgde bij de buren. De montage van de nieuwe ruimte liep vlot en erg prettig. De nooddouche waar wij ongeveer drie weken van mochten genieten is een uitkomst. Het uiteindelijke resultaat heeft ons echt verbijsterd, het ziet er keurig uit, waarvoor ook langs deze weg onze dank. Tegelhuis heeft onze 5 sterren allemaal verdiend. ”

    Fam. Van Vessem Rotterdam 7 april 2015

  • “ Onze badkamer en toilet zijn klaar . Alles binnen de afgesproken tijd en wat is het mooi geworden. Niet alleen door het ontwerp en het materiaal maar ook door de uitvoering van installateur Safet. Tijdens de bouw hebben we op zijn advies nog wat aanpassingen gedaan (o.a. het lichtplan) en dat is echt beter. Dank daarvoor. Contacten in de showroom en tijdens de bouw waren heel prettig. Fijn was ook de nooddouche tijdens de verbouwing, dat scheelt een hoop geregel. Je hebt soms iets in je hoofd waarvan je hoopt dat het zo wordt uitgevoerd en als het dan uiteindelijk nog mooier is geworden, tja wat moet je dan verder nog zeggen ? ”

    Fam. Van den Berg te 's -Gravezande 17 februari 2015

  • “ Tegelvloer gekocht en laten leggen door Tegelhuis. We zijn zeer tevreden met resultaat. Jammer dat we doos tegels te kort kwamen. Week later afgemaakt. Toch maar tegelplinten bijbesteld. Komen in januari. ”

    Wensveen 2 januari 2015

  • “ Alleen sanitair gekocht. Dit is keurig afgeleverd. Mooie showroom, netjes geholpen inclusief ontwerp. Wellicht in dumpzaken iets goedkoper maar wij hebben gekozen voor kwaliteit en zekerheid. Installatie doen we zelf. ”

    Zondervan 31 december 2014

  • “ Badkamer zoals beloofd opgeleverd voor de kerst. Jammer dat de kast beschadigd was (kwam zo uit de verpakking ?), Nieuwe is besteld. Alles is verder prima gegaan en wij zijn tevreden. Geen 10 vanwege de kast maar daar kan Tegelhuis eigenlijk niets aan doen. ”

    Fam. Dirksen 31 december 2014

  • “ Ons vertrouwde adres Tegelhuis heeft opnieuw (na eerdere badkamer en tegelvloer) prima werk geleverd. Vanaf het binnenlopen in de prachtige showroom verliepen de contacten vriendelijk, gezellig maar ook zakelijk. Onze badkamer is perfect geinstalleerd door installateur Erik. Het is geworden zoals we gehoopt hadden. Tegelwerk prachtig uitgevoerd, mooi afgemonteerd en schoon opgeleverd. Contact met projectbegeleider Dennis verliep ook goed. Kortom, onze verwachtingen ten aanzien van Tegelhuis en het uitgevoerde werk zijn wederom volledig uitgekomen. Bedankt. ”

    Fam. Beikes Poortugaal 29 december 2014

  • “ Badkamer is klaar en overtreft alle verwachtingen. Installateur Safet is geweldige vent. Continue overleg: hoe wilt u dit, zal ik dit zo doen etc. Jammer dat de radiator was beschadigd. Nieuwe is al besteld. ”

    Dhr Jansen 21 november 2014

  • “ Alles top. Tegelwerk mooi symmetrisch. In één woord: vakwerk. ”

    Fam. Nieveld 20 november 2014

  • “ Onze badkamer is is nog mooier geworden dan we hadden verwacht. Tegelwerk mooi strak en nissen met verlichting. Helemaal super! Wij bedanken vooral de installateur Tim, wat een vakman. ”

    Fam. Van Gelder 9 November 2014

  • “ Tegels besteld voor keuken. In de showroom zeiden ze dat ze er met een week zouden zijn. Werd later gebeld dat dit toch 2 weken zou worden. Jammer. ”

    Van Santen 9 november 2014

  • “ Zeer content met nieuwe badkamer en toilet. Alles naar wens en binnen de planning. ”

    Fam. Overveen 15 Oktober 2014

  • “ Wat een geweldige service ! Een kapot onderdeel van een oudere douche waarbij de fabrikant me mooi liet zitten. Tegelhuis in Barendrecht heeft voor me gedaan wat de fabrikant had moeten doen. Dit bedrijf weet wat service is. Bedankt ! ”

    Mevr. Kokkelink 19 juni 2014 (via Facebook)

  • “ Tegelhuis is op dit moment met onze badkamer bezig. Tot nu toe alleen maar lof. Zeer tevreden over overleg en werkzaamheden. Beslist aan te raden. ”

    Mw. Sanders De Lier 23 oktober 2013 (via Facebook)

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar




Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen