Showroom

In onze showroom van 2000 m2 kunt u op uw gemak ideeën opdoen voor uw nieuwe badkamer, toilet, tegelvloer en tegels voor uw nieuwe keuken.

Badkamers

In vele complete badkamers laten we u zien wat de laatste trends zijn op het gebied van badkamers. Mooie badmeubelen, inloopdouches, kranen. baden, stoomcabines etc. etc. Alles overzichtelijk gepresenteerd in een showroom die door velen wordt bestempeld als een van de mooiste badkamershowooms van Nederland.

Tegels

Tegels zijn onze passie en dat laten we u graag zien. De beste merken en de mooiste tegelseries kunt u bekijken op grote panelen en in de vele complete badkamers.

Tegelvloeren

Als u in één showroom de tegels van alle belangrijke tegelmerken kunt bekijken en vergelijken, dan is het ook makkelijker om de juiste keuze te maken. Op grote panelen tonen wij u de laatste trends in tegelvloeren. Perfecte hardsteenimitaties, natuurgetrouwe kopieën van marmer, de mooiste parketlook-tegels.

Showroom

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen