Badkamertegels

Badkamertegels bepalen de sfeer, de uitstraling van de badkamer. Badkamertegels zorgen ervoor dat het sanitair, de kranen, het badmeubel e.d. goed tot hun recht komen.

De keuze in badkamertegels is enorm met een grote varatie in uitvoering, kleur en maat. Naast de traditionele badkamertegels (met afgeronde zijkanten) worden meer en meer tegels gemaakt in een gerectificeerde uitvoering. Gerectificeerde badkamertegels zijn na het bakproces op maat gezaagd en kunnen met een minimale voeg geplaatst worden.

Het formaat van de badkamertegels is de laatste jaren steeds groter geworden. Tegels van 30x60 zijn eigenlijk al gewoon en de maat 30x100 cm is geen uitzondering. Voor de vloer zijn er altijd bijpassende vloertegels in grote maten.

Het juist verwerken van badkamertegels vereist vakmanschap. De tegelzetter moet natuurlijk goed gereedschap hebben en zaagt (als de tegel daarvoor geschikt is) de wandtegels bij de buitenhoeken in verstek. De betegelde douchevloer wordt keurig op afschot gelegd, ook bij grote tegels.

Trends in badkamertegels:

* vloertegels doortrekken op (een deel van de ) wanden

* douchevloer van 'schervenmozaiëk' in de kleur van de wand- en vloertegels

* tegelvloeren van zgn. parketlooktegels

* badkamertegels in marmerimitaties

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen