Getrommeld marmer

Getrommeld marmer is een verzamelnaam voor natuursteentegels die fabrieksmatig zijn verouderd.

Deze tegels worden in speciale trommels met zeer kleine kiezelsteentjes bewerkt en krijgen daardoor een "doorleefd" uiterlijk, alsof ze honderden jaren geleden zijn gemaakt.

Vele uitvoeringen en kleuren

Getrommeld marmer is verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en uitvoeringen. Het zijn tegels die uitermate geschikt zijn voor badkamers en tegelvloeren en geven een mediterrane sfeer aan de ruimte waarin ze zijn geplaatst.

Door in de badkamer te werken met gekleurde strippen en randen krijgt de badkamer een geheel eigen gezicht en is er zelfs na jaren en jaren geen sprake van een gedateerde badkamer.

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen