Keukentegels

In de keuken wordt slechts voor een klein wandoppervlak gebruik gemaakt van tegels. Ze dienen vnl. als bescherming van de wanden achter het aanrechtblad en de kookplaat.

Deze tegels zijn wel belangrijk voor het totale plaatje van de keuken. Het maakt de vaak met zorg uitgekozen keuken echt af.

Advies

Neem als het even kan bij het uitzoeken van keukentegels een kleurstaal van de kastjes en het blad mee.

Keuken-vloertegels

Op de keukenvloer kunt u natuurlijk ook tegels plaatsen, ook al heeft u bijvoorbeeld in de woonkamer een houten vloer. De vloer in de keuken wordt het meest intensief belopen en hierop wordt vaak gemorst met eten, vloeistoffen en vet. Tegels zijn in dat geval naast decoratief ook gewoon praktisch en hygiënisch.

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen