Mozaïek en decortegels

Mozaïek

Mozaïek is al eeuwen oud en in deze tijd nog altijd actueel. Met mozaiek kan een gehele wand of vloer betegeld worden maar met mozaiek kan je ook accenten aanbrengen.

Decors

Enkele van onze leveranciers van wandtegels brengen tegelseries uit met als aanvulling speciale decortegels. Met deze decortegels (in relief, golvenpatroon, mozaiek etc. ) kan een mooie afwisseling gemaakt worden binnen een zelfde tegelserie.

Stroken

Ze zijn al weer een aantal jaren op de markt maar nog altijd actueel, de strokentegels. Van unitegels (meestal vloertegels) worden stroken gezaagd in modulaire maten (bijv. 5x60 cm, 10x60 cm en 15x60 cm) en volgens een vast patroon worden met deze tegelstroken accenten aangebracht of gehele wanden betegeld.

Stone panel

Stone panels zijn de 'nieuwe' steenstrips. Meestal van natuursteen met daardoor een grillig uiterlijk en natuurlijke kleuren.

Stuur een mail naar Tegelhuis

Bericht verzonden! We nemen spoedig contact met u op.

Winnaar
Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot de Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Op 30 november j.l. werd tijdens het jaarlijks congres van de badkamer- en keukenbranche o.a. de badkamerdetaillist van het jaar gekozen.

Een deskundige jury heeft een groot aantal badkamerspecialisten in Nederland beoordeeld op het gebied van showroombeleving, continuïteit, vakmanschap, investeringen en toekomstvisie. Van de 12 finalisten werd Tegelhuis Badkamers en Tegels uitgeroepen tot Badkamerdetaillist van het jaar 2015.

Deze aansprekende titel zien wij als een enorme waardering voor ons werk en geeft extra glans aan ons 35 jarig jubileum.

Contact

Bezoekadres

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
2994 LE Barendrecht

Via A29
Afrit 20 (bij Ikea)
daarna borden volgen richting Vaanpark 4

Bellen

Tel: 0180-646810
Mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 20.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

Voor een afspraak of bij vragen