Badkamers

Een mooie badkamer is een fijn bezit. U kunt er elke dag van genieten.


Badkamers advies en ontwerp

Onze adviseurs hebben de kennis om uw wensen en ideeën om te zetten naar een mooi badkamerontwep en u te adviseren over de te maken keuzes voor de materialen. Indien u de badkamer zelf installeert of u schakelt zelf een installateur in, maken wij op uw verzoek de technische tekeningen om de installatie te vergemakkelijken.

Badkamers nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en u wilt niet kiezen voor de badkamer van de aannemer ? Ook dan kunt u met onze adviseurs in gesprek gaan over het ontwerp en de materialen en eventueel de installatie.

Badkamers renoveren

Een badkamer renoveren is onze specialiteit. Wij verzorgen alles, van A tot Z. Van het slopen tot het ophangen van de accessoires. Eén installateur verzorgt de complete installatie. Op deze wijze wordt alles op elkaar afgestemd.

Badkamers, wat kunt u verwachten

Het begint allemaal in onze showroom. U komt langs of maakt direct een afspraak. Wij bespreken samen uw wensen en ideeën, maken een ontwerp en een vrijblijvende opgave van de materialen. We bespreken uw idee over het totaalbedrag en komen bij u thuis om de werkzaamheden op te nemen. In het geval van nieuwbouw bepalen we de installatiekosten aan de hand van het ontwerp. Daarna komen we weer samen, bespreken het totaalbedrag en kijken of we tot een overeenkomst kunnen komen.

Wat kost een badkamer ?

Een veelgestelde vraag die niet makkelijk te beantwoorden is. Klik op onderstaande link voor meer info.

Naar kosten badkamer

Toiletten

Al het bovenstaande is natuurlijk ook van toepassing op de aankoop en installatie van uw toilet.

Afspraak ?


Wilt u een afspraak maken ? Bel ons dan op 0180-646810 of maak een afspraak via ons afspraakformulier.