Tegelvloeren

Tegelvloeren passen in alle woonstijlen

De keuze voor een tegelvloer is vaak een bewuste keuze. U kiest met vloertegels voor mooi, duurzaam, praktisch en de combinatie tegelvloer met vloerverwarming is ook nog eens een groene keuze: energiebesparend en dus milieubewust.

Tegelvloeren kleuren, uitvoeringen, formaten

Vloertegels worden gemaakt in vele kleuren, uitvoeringen en formaten. De kleur wordt vaak afgestemd op de kleuren van andere aanwezige elementen als de keuken, wanden en eventueel de meubelen. Zeker de kleur van de keuken wordt door klanten vaak aangehaald als de kleur waarbij de vloertegel moet passen.

Tegelvloeren houtlook, betonlook, natuursteenlook

Tegelfabrikanten zijn er in geslaagd om vloertegels een bepaald uiterlijk te geven, zoals hout, beton, natuursteen. Vloertegels in houtlook zijn vaak niet van echt hout te onderscheiden en zijn daardoor in combinatie met vloerverwarming een zeer goed alternatief voor echt hout.

Tegelvloeren leggen, indien gewenst met vloerverwarming

Natuurlijk kunnen wij de gekozen vloertegels ook leggen, indien gewenst in combinatie met werkzaamheden als slopen bestaande tegelvloer, het aanbrengen van een nieuwe dekvloer en het installeren van vloerverwarming.

Om een zo goed mogelijk overzicht te krijgen van de laatste trends op het gebied van tegelvloeren nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de vloertegels, vloerverwarming, het leggen van een tegelvloer met levelling systeem en maken geheel vrijblijvend een passende offerte voor uw nieuwe tegelvloer.

Wilt u een afspraak maken met één van onze adviseurs ? Belt u ons dan op 0180-646810 of maak een afspraak via ons afspraakformulier.